Istorijat škole

Budite izbirljivi, ali ne i neodlučni

GUTEN TAG, prva škola nemačkog u Novom Sadu, je škola specijalizovana za učenje nemačkog jezika. Ulazak u drugu deceniju postojanja garant su kvaliteta i produktivnosti rada sa polaznicima.

U saradnji sa GOETHE INSTITUTOM i nemačkim izdavačkim kućama, GUTEN TAG dobavlja savremene i transkulturalne udžbenike i nastavna sredstva, koji su prilagođeni polaznicima za što uspešnije savladavanje nemačkog jezika.

U današnje vreme učenje stranog  jezika postaje sve veći izazov i potreba. Upisom u našu školu postajete deo porodice GUTEN TAG. Kao veliki broj naših dosadašnjih polaznika i Vi se možete osećati prijatno i u prijateljskoj atmosferi doživeti jedno divno i nezaboravno iskustvo učenja nemačkog jezika.

Nastava

Um nije posuda koju treba napuniti, već vatra koju treba zapaliti

Nastava je prilagođena različitim polaznicima i nivoima znanja i odvija se u malim grupama, kako bi svaki polaznik dobio maksimum. Mi organizujemo specijalizovane i standardne kurseve nemačkog jezika na svim nivoima i za sve uzraste.

Nastava se izvodi u malim grupama (do 8 polaznika), u savremeno opremljenom prostoru. Program kurseva je potpuno prilagodjen evropskom referentnom okviru i temelji se na interaktivnim nastavnim metodama.

Naša ideja je…da se u prijatnom ambijentu ostvari poverenje i saradnja profesor – učenik, radi postizanja uspešnih rezultata… da se uz učenje nemačkog jezika polaznici upoznaju i sa kulturom zemalja u kojima se nemački jezik govori… da uz korišćenje savremenih metoda učenja polaznici pravilno komuniciraju, iskazuju misli i osećanja na nemačkom jeziku.

Zašto nemački jezik?

Učenje stranog jezika za evropskog građanina

Čovek može uspeti kao građanin Evrope, kao građanin sveta, samo sa znanjem stranog jezika. Učenje stranog jezika je proces koji je apsolutno vredan uloženog truda, vremena i novca. Otvaranje vrata u svet je rezultat od neizmerne vrednosti.

Ukoliko znate nemački možete se sporazumeti sa 100 miliona stanovnika Evrope na njihovom maternjem jeziku, jer, nemački jezik se ne govori samo u Nemačkoj, Austriji ili u Švajcarskoj, već i u Lihtenštajnu, Luksemburgu, u delovima severne Italije, istočne Belgije i istočne Francuske. Nemački jezik se ubraja u deset najzastupljenijih jezika u Svetu i najrasprostraniji je maternji jezik u Evropi.

Ukoliko želite…

– da obnovite ili usavršite svoje znanje nemačkog jezika,
– da se zaposlite, a potrebno je poznavanje nemačkog jezika,
– da učite po najsavremenijim i originalnim uđžbenicima,
– da lako savladate nemački jezik.

Dobrodošli u školu nemačkog jezika


Škola nemačkog jezika “Guten Tag” u brojkama

0 Broj godina postojanja škole
0 Broj kurseva koji se trenutno odvijaju
0 Broj godina najmlađeg polaznika
0 Broj godina najstarijeg polaznika